Over ons

De afgelopen tien jaar hebben wij een integrale rol gespeeld in de ontwikkeling van thermoplastische producten voor de onderwijs- en vrijetijdssector. Onze standvastige aanpak om onze klanten de beste kwaliteit te geven, is iets waar we trots op zijn. We stellen daarbij de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten.

Dankzij onze reputatie voor uitzonderlijke producten en klantgerichtheid kwam de vraag uit de industrie om Spelplakkers te ontwikkelen, een merk dat zich toelegt op het leveren van thermoplastische markeringen.

Samenwerken

Als klant van Spelplakkers zult u merken dat wij verder gaan dan alleen de levering van een kwaliteitsproduct; wij staan altijd klaar om u te ondersteunen en samen met u een productaanbod te ontwikkelen dat uw verwachtingen blijft overtreffen. Thermoplastische markeringen zijn een belangrijk onderdeel van speelplaatsen bij scholen en kinderdagverblijven in het hele land en dragen een steentje bij aan de bevordering van gezonde buitenactiviteiten en onderwijs.

Al onze producten zijn specifiek ontworpen met de eindklant in gedachten. Dit houdt in dat we een aantal voordelen kunnen bieden die niet kunnen worden geëvenaard door onze, vaak duurdere, concurrenten. Thermoplastische markeringen zijn onze specialiteit en we weten dat de flexibiliteit en variatie in de patronen en vormen die met onze producten kunnen worden gecreëerd, onovertroffen zijn. Bij Spelplakkers is het ons voornaamste doel om alleen producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren tegen een prijs waar onze klanten meer dan tevreden mee zullen zijn.

Productgarantie

Op alle geleverde thermoplastische markeringen krijgt u drie jaar garantie op fabrieksfouten conform onze algemene voorwaarden. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor problemen die worden veroorzaakt door een onjuiste installatie van onze producten.

Veiligheid

Onze thermoplastische markeringen zijn getest op slipweerstand volgens BS 7188 (Britse standaard) met de volgende resultaten:

  • Slider 96 (ontworpen om het lopen op blote voeten na te bootsen) Droog: 69 Nat: 63
  • Slider 55 (ontworpen om het lopen op een standaard rubberzool na te bootsen) Droog: 100 Nat: 84
  • Referentie BS7188:1998+A2:2009- ‘De minimale slipweerstand die is gemeten tijdens de test, in elke mogelijke richting, onder natte of droge omstandigheden, mag niet minder dan 40 zijn.